Pallex Romania

Începând cu august 2015, Nitela devine membru Pall-Ex Romania , rețeaua Nr.1 de distribuție mărfuri paletizate în Marea Britanie, rețea care a reuşit să extindă modelul de business in Europa Centrală și de Est prin intermediul României. Obiectivele au fost satisfacerea cerințelor în continuă creștere ale pieței domestice din această zonă, dar şi realizarea viziunii Pan-Europene a reţelei.

Compania Pall-Ex România şi-a inceput activitatea in decembrie 2011, având sediul central in Sibiu, alăturându-se celorlalte reţele Pall-Ex din Marea Britanie, Peninsula Iberică, Benelux, Italia, Franţa şi Polonia. In prezent reţeaua are 49 de parteneri, companii de top in domeniul transportului si distribuţiei de bunuri de larg consum FMCG. Prin deschiderea unui hub secundar in Bucureşti in octombrie 2014, au permis creşterea vitezei de livrare precum şi diminuarea tarifelor.

Pall-Ex Romania prin Nitela pentru judeţele Dolj, Olt şi Mehedinţi, dar şi ceilalţi parteneri ai sai, oferă o soluție eficientă și avantajoasă la nivel național pentru transportul partidelor de marfă paletizată de mici dimensiuni și își propune să satisfacă cerințele de distribuție și livrare expres pentru producătorii si importatorii ce livrează la retaileri, dealeri și clienți mari, retaileri ce necesită livrări expres precum și importatorii și distribuitorii ce au nevoie de noi canale de distribuție fizică la nivel național.

Serviciile complete de urmarire a statusului transportului paletilor , confirmare livrare marfa , posibilitate depaletizare si retur documente livrare sunt cele care aduc calitate si fac diferenta in piata de transport paletizat .

Vanzari - Laurentiu Merei
Tel : 0732 760 016
laurentiu.merei@nitela.ro

Office - Vasilica Marciu
Tel : 0732 960 844
vasilica.marciu@nitela.ro

Director Logistica - Mirel Preoteasa
Tel : 0726 688 227
logistica@nitela.ro