Grivas

Pentru productie se folosesc numai materii prime de inalta calitate din SUA, Spania, Turcia, Grecia, India, China, Egipt, etc, materii prime prelucrate cu grija, sub controlul calitatii. De-a lungul timpului, datorita experientei si expertizei specialistilor Grivas, au fost dezvoltate propriile retele unice. In mod constant, Grivas dezvolta produse noi si imunatateste retelele clasice pentru a aduce o mai buna calitate si satisfactie maxima clientilor.

Brandul Grivas a luat fiinta in anul 1991. Grivas este primul brand de alune prajite si ambalate din Bulgaria. In cei 15 ani de prezenta pe piata din Romania, au reusit sa fie liderii pietei, atat cantitativ cat si calitativ. A respecta calitatea este unul din principiile de baza ale businessului Grivas.

Incepand din iunie 2015, unicul importator pentru Romania al produselor Grivas este Nitela Impex. Experienta in distributie si performanta din ultimii ani vor asigura succesul acestui parteneriat. Obiectivul este ca, pana la sfarsitul anului 2016 sa acoperim teritoriul Romaniei cu distribuitori, astfel incat produsele Grivas sa fie prezente pe rafturile magazinelor la nivel national.In paralel vom lista gama Grivas in I.K.A si in L.K.A.

Director vanzari - EMIL CANTOR
Tel : 0726.154.194

Director Dezvoltar - GEORGE PITIGOI
Tel : Tel: 0723.535.602


Nitela.ro