Despre Noi

Compania a fost infiintata in 1996 , in Craiova avand ca domeniu de activitate comertul en gross . Dezvoltarea a avut loc in1999 cand am trecut la sistemul de distributie directa . Datorita performantelor in 2001 au fost cumparate spatiile proprii de depozitare si in 2008 ne-am acreditat I.S.O. Din martie 2015, am inaugurat Centrul Logistic Nitela, având o suprafaţă de peste 7.000 mp spatii de depozitare la care se adauga Mehedinti cu 2.000 mp si Olt cu 1.100 mp .

In prezent businessul de distribuţie se desfășoară la nivel regional, în judeţele Dolj, Olt și Mehedinţi, prin filialele din Craiova, Slatina și Drobeta Turnu Severin, in viitor compania urmând să deschidă noi filiale.

Echipa de vanzari este formata din 12 divizii coordonate de 16 manageri cu experienţă în domeniul distribuţiei.

  • În judetul Dolj, distribuţia este realizată prin 5 divizii: Bere, Romaqua & Băuturi, Alimentare, Horeca în total 39 de agenţi de vânzări;
  • În judeţul Mehedinţi există 2 divizii - Bere şi Romaqua & Băuturi, cu un număr de 15 agenţi;
  • In judeţul Olt suntem prezenţi cu doua divizii - Bere, Coca Cola gestionată cu 21 agenţi;
  • Regional suntem prezenti prin cele 3 divizii: Horeca Food, Nestle Ice si Pallex cu un numar de 8 agenti;
  • La nivel national dezvoltam divizia Grivas – 1 area sales manager.

Logistic, distribuţia este susţinută cu: 92 de autoturisme, 74 de autoutilitare (6 TIR de 23 tone; 12 autocamioane de10 tone; 20 de autoutilitare între 5 și 7 tone; 36 autoutilitare între 3 și 5 tone) și 8 motostivuitoare. Pentru mai multă eficienţă, administrarea flotei se face pe două direcţii, fiind coordonată atât de directorul de logistică al firmei, cât și de directorul parcului auto.Principii:

Credem in succesul nostru si al partenerilor nostrii si putem sa fim cel mai bun distrubuitor din zona Olteniei devenind prima optiune pentru:
1. Furnizori - cea mai buna executie in piata;
2. Clienti - cea mai buna consiliere si cel mai bun portofoliu;
3. Forta de munca - cel mai potrivit mediu pentru dezvoltarea profesionala.
Ne-am propus sa fim primii in tot ceea ce facem, sa satisfacem nevoile clientilor prin calitate si corectitudine, sa pregatim echipa de vanzari la un nivel profesionist si sa nu ne abatem de la principiile companiei: Competitie, Calitate, Integritate.

Nitela.ro